qui gon és anakin a clone wars rajzfilmben

332. klón légió (Ahsoka)

Rajzolt karakterek bemutatása - 332 Légió a Clone Warsból

 

332. klón a Clone Wars hetedik évad kezdésének tiszteletére

2019 áprilisában az idei Star Wars Celebration rendezvénynek Chicago adott otthont. Több starwars-os panel volt, melyekben a tervezett többnyire idei új projekteket mutatták be egy-egy ajánlóval, trailerrel, teaserrel. Így a kosztümösök felvonulása, a dedikáltatások, fotózkodások, kiállított csodák, különböző témájú műsorok mellett idén promotálták a Mandalorian, a Fallen Order, a Star Wars IX: Rise of Skywalker, és a Clone Wars 7. évadát is.

A Klónok Háborúja hetedik évadában fajsúlyos szerepet kap ismét Ahsoka, akinek bemutatták a "katonáit" is. Ez engem megihletett, ezért elkészítettem egy 332. klón légióst.
A 332. légió azon klón katonák egysége volt, akik hűségesek maradtak Ahsoka Tano Jedi Padawanhoz, miután az elhagyta a Jedi Rendet. Yavin előtt 19-ben Ahsoka Tano-t bűncselekménnyel vádolták és bűnösnek ítélték a Jedi Rend és a Tarkin által vezetett ítélőszék is. Bár később ártatlannak bizonyult, elidegenedett a Jedi Rendtől és szomorú körülmények közt elhagyta. (Ez a trailerben is hangsúlyos szerepet kap, mint látszólagos visszaemlékezés.) Később találkozott a régi egységével, az 501. légióval és a régi Jedi mesterével, Anakin Skywalkerrel. Úgy tűnik, hogy a 332. légió az 501-es légióból váltak ki, így hasonló szakadás történt, mint a Mandaloriak közt, miután Maul megosztotta mandalorian_super_commandoőket, és legyőzve Pre Vizlát élükre állt. Ezt egy részük elfogadhatónak tartotta, egy részük kivált közülük. Ott a maradóknál történt egy stílusváltás, és Darth Maul arctetoválásához hasonló színekkel és formákkal festették át a sisakjukat és vértjeik egy részét, hogy kifejezzék hozzá való hűségüket.  Itt a Clone Wars-ban a kiválókkal történik hasonló, a 332. Légió Ahsokához hű tagjai, azért hogy kimutassák hozzá való lojalitásukat és szolidaritásukat, átfestették a sisakjukat, ami nyilvánvalóan ahsoka_legioAhsoka arc-tetoválására hajaz. A II. Fázisú páncélzat vállvértje maradt sötétkék, az 501-es idők miatt. Gondolom az inhibitor chip kivétele is elsősorban az ilyen, ehhez hasonló klónoknál fog megtörténni, beleértve Rex kapitányt is. Ahsoka meghatódva fogadja ezt a szeretetmegnyilvánulást, egyrészt elég nyilvánvaló számára is a ahsoka_clone_helmetsisakminta, amit elérzékenyülve végigsimít a kezével, másrészt a két sorban vigyázban álló klónok 332_legiontisztelgése is szívhezszóló jelenetet sugall. Túl sokat nem tudunk még jelenleg a sorozatról, de igencsak várós. Talán az összes bejelentett projekt közül a legjobban. Csak nehogy elrontsák valahogy mégis a várva várt sorozat visszatapsolt évadját, mert az nagyon illúzióromboló lenne. De reménykedjünk a méltó befejezésben, benne tehát az Ahsoka sisakmintás klónokkal is.

 

Tekintsétek meg a custom 332. légiós figurát!

 

Custom Ahsoka sisakmintás klón figura

332_ahsoka_clone


 

Custom 332 klón légiós figura

custom 332_klon figura


 

 

Köszönöm, hogy meglátogattad a CustomStarWars oldalt. Gyere vissza mielőbb!

 A cikket írta: Rostás Norbert 2019. 04. 19.

 

332_helmet

vissza a főoldalra főmenübe image map example