luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

MÁRCIUS

5

Kedves Olvasók! A februári Holo üzenetek bekerültek a Jedi Archívum rovatba, ami pontosan ezen bejegyzés alatt található. Minden hónap végén be fogom tenni a régebbi híreket az archívumba, ott megtaláljátok továbbra is, a főoldalon pedig a friss hírek lesz olvasható!

5

Bemutatjuk első önkéntes custom figurákat beküldő társunk, Szilvásy Péter pár custom figuráját. Megtekinthetitek a Custom gyűjtemények rovatban a neve alatt a fotóit. Köszönjük.

10

Kedves Olvasók! Megnyitottam a Rajzfilm-Képregény rovatot. Tekintsétek meg!

14

Kedves Látogatók! Szilvásy Péter beküldött egy új fotót, melyet megtalálhattok a custom gyűjtemények rovatban a neve alatt. Ez egy új custom ARC-170 klón pilóta levett sisakkal. Megtekinthetitek.

20

Kedves Látogatók, befejeztem a Force Commander cikket! Kérlek olvassátok végig ezt a cikket, remélem megéri! Ismerjétek meg Brenn Tantor kalandjait, annak a volt birodalmi tisztnek, aki később a Lázadók Szövetségének egyik legnagyobb tehetségévé válik! Kövessük végig együtt a játék eseményein keresztül a klasszikus trilógia  Star Wars filmjeinek történéseit, és ismerjétek meg azokat az embereket, akiknek az élete megváltoztatta a Galaxis sorsát! Ez a játék egyike a kedvenceimnek, beletettem apait-anyait nektek, remélem kellemesen szórakoztok majd a cikk olvasása közben. Ez a rovatnyitó cikk, ebben a rovatban rövidesen bemutatok sokféle FoComm pilótát, sofőrt, katonát, és magát a főszereplőt, Brenn Tantor tábornokot is.

28

Kedves Olvasók, felkerült az oldalra a Jedi Knight 2 Jedi Outcast rovatnyitó cikk, mely Kyle Katarn-t, Jan Ors-t, Desann-t, Tavion-t, Fyyar admirálist, és különleges új fegyvernemeket fog bemutatni. Ez a cikk nagyrészt ugyanaz, mint amit Barta Zoli oldalán már a közelmúltban közzétettünk, "csak" lefordítottam angolra is a külföldi olvasóink kedvéért, és pár helyen módosítottam, illetve néhány új képet is mellékeltem. Olvassátok szeretettel.

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára