luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

2009. JÚNIUS

8

Kedves Látogatók! A klón hónap véget ért itt a CustomStarWars-on, melyet Berzsenyi Zoltán művész úr tiszteletére tartottunk. Azonban még mielőtt búcsút veszünk tőle, ismételten meg tudlak örvendeztetni titeket egy igazi "klón" hanggal, melyet megint ő adott -ezúttal a Republic Commado rovathoz, hiszen Boss-t Temuera Morrison szinkronizálta a játékban. Adta magát a dolog, hiszen Temuera Morrisont Berzsenyi Zoltán szinkronizálta nálunk a magyar mozi változatban. Ezért  mostantól a Republic Commando is a művész hangján szólal meg, ezzel immár két rovatot nyitva meg. A hangminta felkerülésének apropóján ezért a Republic Commando rovatnyitó cikket kicsit felfrissítettem, pár szinkron vonzatú képpel, pár igazi Boss utasítással, és két KotF jelenettel, melyek a Sun Fac elfogására indított akciót örökítik meg. Kattintsatok a Republic Commando főrovatba, és hallgassátok meg az új hangot, és tekintsétek meg az új dolgokat!

11

SPOILER veszély! Kedves Olvasók! A héten kezdődik az utolsó (Ryloth) trilógiája a Clone Wars animációs filmnek, aztán jön az évadzáró epizód. Sajnos nemsokára vége az első évadnak. De mivel már elég sok rész lement, pár már publikált cikket fel fogok frissíteni a Klón Háborúkból kinyert információkkal, és szép képeivel. Elsőként az AT-RT sofőr cikkhez teszek fel egy frissítést, egyrészt azért, mert a sorozatban láthatunk majd egy eszméletlen jó páncélzatú AT-RT sofőrt, másrészt azért mert megismerhetjük az egyik legkitűnőbb "AT-RT sofőrt", akit valaha láttunk, magát Mace Windu jedi mestert, akinél virtuózabban még a Villám Raj (Lightning Squad) eredeti tagjai sem képesek vezetni a kétlábú klónlépegetőt. Mivel a cikk extra részei most lesznek aktuálisak, most lehetnek érdekesek az olvasók egy részének, azoknak, akiknek izgalmas lehet ez 2 héttel a TV-s megjelenés előtt. Viszont jól tudom, van akik nem szeretik előre látni, és/vagy olvasni az új dolgokat, ezért írtam a holoüzenet elejére, hogy Spoiler alert, így azok az olvasók ezt a frissítést egyelőre figyelmen kívül tudják hagyni. Kattintsatok a Action figurák főrovatba, és kukkantsátok meg az új képeket, és olvasssátok el az új Clone Wars-os sorokat a Narancssárga AT-RT driver cikkben!

19

Kedves Látogatók! Bemutatjuk a "rozmárembereket", azaz az Aqualish faj képviselőit az Ando bolygóról, és megemlítjük három alfajukat, az aquala, ualaq, és a quara népet, valamint ezek híres reprezentánsait, Ponda Babát az Új reményből, (ő kötött bele Luke Skywalkerbe a kantinban,) Margart a Knights of the Old Republic 2 játékból, és az Aqualish szenátor Po Nudot a Sith-ek bosszúja filmből, és figuráját, lesz egy érdekes női gladiátor - Grunda Dolma a Clone Wars rajzfilmből, no meg pár névtelen Aqualish különböző más forrásokból, akik alapján a végén megtekinthettek egy nagyon jópofa custom Aqualish figurát is! Kattintsatok a KotOR1 főrovatba, és válasszátok az Aqualisht a baloldali menüből!

29

Kedves Olvasók! Bemutatjuk a trandoshan fejvadászokat, a KotOR1 és KotOR2 nevű PC játék hüllőszerű pribékjeit, a Wookiek ősrégi rabszolgatartó ellenségeit, és pár híresebb képviselőjüket, például Bosskot (Birodalom Visszavág - Executor találkozó), Vosskot (KotOR2 Nar Shaddaa), Pektet (Galactic Battlegrounds), és Gha Nachktot (Clone Wars 3D - trando guberáló kereskedő, ő adta el R2-D2-t Grievous tábornoknak), valamint szokás szerint a végén egy trandoshan fejvadász customfigurát itt a Customstarwars oldalon. Kattintsatok a KotOR2 főrovatba, és válasszátok a Trandoshan bounty huntert a baloldali menüből!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára