luke skywalker a battlefront 2 jedi archívumában


Jedi Archívum

Itt olvashatók a CustomStarWars oldal régebbi "holohírei"!

JÚNIUS

6

Kedves Látogatók! Először is Boldog Névnapot Kívánok minden kedves Norbert nevű druszámnak, akik ma ünneplik a névnapjukat! Valamint hadd nyújtsak át minden kedves olvasómnak szeretettel egy új cikket Calo Nord-ról, a Knights of the Old Republic játék jéghideg, és kőkemény fejvadászáról! Olvassátok el Taris rettegett maffiózójának, Davik Kang jobbkezének a kalandjait a Kotor1 rovatban a Calo Nord menüpont alatt!

16

Kedves Látogatók! Nagy örömmel mutatom be Varga (Zééé) Zoltán saját kézzel készített műveit, melyek modell értékű darabok. Tekintsétek meg a kitűnő járműveket (lépegető, AAT tank, snowspeeder, AT-RT), és remek humán karaktereket (Sev, Empatojayos Brand, TK-421) a Custom Figurák Gyűjteménye rovatban a neve alatt!

17

Kedves Olvasók! "Erős szövetségesünk támadt!" Hadd üdvözöljem szeretettel a "Rebelscum"-ról idelátogató olvasókat! Barátságot kötöttünk velük, fantáziát látnak az oldalunkban, és kölcsönösen ajánljuk egymás oldalait mostantól. Óriási megtiszteltetés ez, baráti és partner oldalának lenni a világ legnagyobb Star Wars oldalának igen megtisztelő dolog. Reméljük, hogy sok érdekes élet történetet, Star Wars témájú cikket, játék screenshot-okat, custom figurákat, gyűjteményeket, és sok más dolgot fogtok itt találni már most is, és a jövőben is. Tudnotok kell, hogy ez az oldal februárban indult, így még csak kevés ideje üzemel. Ezért türelmeteket kérem, új cikkek jelennek meg, szinte hetente van valami újdonság, rövidesen ez az oldal remek szórakozás lesz customozóknak, és starwars rajongóknak, szóval tartsatok velünk, és mindig nézzétek meg, milyen újdonságok kerültek fel a CustomStarWars-ra! A már rendelkezésre álló cikkek zöld nyíllal vannak jelölve a menükben. Mindamellett további információt kaphattok a Jedi Archívumban, a megfelelő hónapra kattintva pontos dátum szerint láthatod, mit tettem fel nektek napról napra, hónapról hónapra! Maradjatok velünk, és látogassatok vissza rendszeresen!

20

Kedves Látogatók! Bemutatjuk Atton Randot, a KotOR2 nevű PC játék hősét, aki harcolt a Mandaloriai és a Jedi Polgár Háborúban, Sith Assassin lett, majd gyilkosság, csempészés, és más bűnök után Exile mellett visszatért a Jó oldalra, és Jedi Őrszem lett! Olvassátok el kalandjait, és tekintsétek meg Atton és még más Knight of the Old Republic 2 customfigurát is a Customstarwars oldalon! (elérés: Kotor2 főrovat, Atton Rand a baloldali menüben)

27

Kedves Olvasók! Tekintsétek meg a Film rovatban frissen megnyitott Gree parancsnokról szóló cikket! Röviden bemutatjuk az Elite Corps klónokból álló Sarlacc Hadosztály parancsnokát, ahogy először felkészült a kashyyyk-i csatára a wookiek védelmében, majd a szörnyű 66-os parancs miatt Yoda mester ellen fordul, minek következtében Gree-nek "leesett a feje", mint Peti papagájnak a Dumb és Dumber című filmben, de ezt már nem lehet visszaragasztani szigszalaggal. Pár Gree figura fotó is vár rátok, és ráadásnak egy custom Gree!

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

jedi archívum

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára