qui gon elmetrükkel próbálja üzletre bírni wattót


Csere-bere

Cserére szánt, eladó, és venni kívánt Star Wars portékák

Kedves Olvasók!

Ebben a rovatban elsősorban azokat a gyűjtő társakat szeretném megszólítani, akik vásároltak olyan dobozos figurákat a kereskedőknél, melyek hátuljába a gyártó droid alkatrészeket csomagolt, úgy nevezett BAD darabokat. (Build a droid, azaz építs egy droidot) Ha rendelkezel ilyen darabokkal, de nem szeretnél megvenni egy csomó dobozos figurát, hogy a bennük található darabokból kirakhass egy robotot, kérlek segítsd a munkámat, gondolj rám, és jelentkezz!

Írj a CustomStarWars levélcímére!

 Aki ismeri az oldal struktúráját az tudja, hogy én custom figurákat készítek, melyek előállításához nagyon jól jön minden felhasználható dirib-darab. Én még jó pár figurát szeretnék készíteni, tele vagyok új ötletekkel, de igen nehezen tudok ilyesmi darabokhoz jutni. Kérem a kedves Olvasókat, ha tudtok, segítsetek alkatrészekkel! Az alábbi kedves Star Wars rajongótársak már segítették a CustomStarWars munkáját, volt aki ingyen nekem adta a felesleges alkatrészeit, volt akivel cseréltem, volt akitől megvettem a darabjait, de akárhogy is, köszönet illet titeket gyűjtő barátaim! Szerepeljen itt a nevetek köszönetképpen, sokszínű dirib-darabjaitok rövidesen homogénre festett ritkaságszámba menő custom figurák képében fognak visszaköszönni itt az oldalon is!

"Aranyfokozatú" támogatók:

Bakos János és Bakos Gábor (alkatrészeket, droiddarabokat, fegyvereket kaptam tőlük, köszönöm!)

Kiszelák Zoltán (sok darabot kaptam tőle túlnyomórészt ingyen, köszönöm!)

Szakács László (ingyen küldte fel vidékről, és még a postaköltségét sem hagyta kifizetni, köszönöm!)

Zsigmond Attila (baráti áron az eddigi legnagyobb mennyiséget köszönhetem neki, köszönöm!)

További támogatók:

Azoknak a támogatóknak (a szubjektivitást elkerülendő névsorban), akik akárcsak egyetlen darabbal is segítették a munkámat, ki így, ki úgy, mindannyiotoknak köszönöm!

Ábrahám Balázs

Angyal László

Fábián Attila

Farkas Bence

Hauer Balázs

Horváth Gábor

Istvánfi Gábor

Kovács Bence

Prekop Barabás

Riga Árpád

Starnfeld Balázs

Som Endre

Szente Ádám

Szilvásy Péter

Török Roland

 

Ti vagytok a kedvenc Olvasóim, barátaim! ;)

***

Az első szó a köszöneté volt, most pedig hadd jelezzem számotokra, mi az, amiben most per pillanat a legnagyobb hiányt szenvedek, és nélkülük nem tudom az új projecteket befejezni. Elsősorban asztromechanikai droid darabok kellenének. Kéne mindenféle asztroszer alkatrész. Talán tudjátok, ez az a gömbkupolás fejű kis droid, mint amilyen R2-D2 is volt. Azon kívül kéne pár protokoll droid alkatrész, TC-x vagy x-PO, mindegy. Kéne HK alkatrész is még, HK-47, vagy HK-50, mindegy. Valamint halálcsillag droidhoz hasonló droid darabok, a fekete és ezüstös MB-RA7 és 5D6-RA7 robotokból. De ezeken kívül is jöhet bármilyen alkatrész, a custom figura készítéshez minden kacat aranyat érhet! Bármilyen alkatrészed van, kérlek gondolj rám! Kifizetem kp, vagy cserélhetünk valamire, ahogy gondolod.

Konkrét hiányok:

MB-RA7 fej, jobb láb, és egy bal kéz is! 

5D6-RA7 mindkét keze 

R7-T1 bal láb 

BG-J38 bal kéz

Potenciális csereként az alábbi listát tudom felkínálni. A kezdeti cserealap listám jelentősen megcsappant, már csak ezekből választhattok. (A BGJ38 droid darabokhoz közben meg lett a jobb lába, meg a feje is, szóval ahhoz már csak a BAL kezet szeretném megszerezni.) Mivel gyakran cserélek másokkal, írj ha más kell, előfordulhat, hogy közben szereztem, és tudok én is neked segíteni!

Illetve fel tudok kínálni csereként bizonyos figurákat is, melyekért hasonló értékű dobozos figurákat szeretnék kapni, melyeket custom alapnak, illetve gyűjtemény átalakítási szempontok miatt szeretnék elcserélni. Ha nem tudsz cserefigurát adni értük, hanem inkább megvennéd, az is megoldható, legfeljebb a befolyt összegből én próbálom megvenni a keresett figurákat magamnak.

 

Köszönöm, ha elolvastátok, és külön köszönöm, ha segítetek!

 

Rostás Norbert

 

 

 

 

 

build a droid alkatrészek

  <<<<vissza a CustomStarWars főoldalára